(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Jeden dortík pro pána
Potřebné ingredience
pekla jsem včera pro tatínka kamarádky
Postup přípravy
Měl 4,25 kilo, rozměr 32x32cm, na výšku cca 12-13cm. Je z 18 vajec, potahováno Pastou Dama, i růžičky jsou z ní.
*
Postup na růže: http://rybi-cka.blog.cz/0808/ruze
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Blanka16
(upraveno)
19. 10. 2008, 17:36
moc krásnýý
jitkaad
(upraveno)
19. 10. 2008, 11:51
Marci, růžičky máš nádherné,a barvičky jsou super,nádherná dort, to asi všichni koukali
stambi
(upraveno)
19. 10. 2008, 9:58
krásnej,barvičky a vůbec celej je dokonalej..ostatně jako vždy od vás
pelda77
(upraveno)
19. 10. 2008, 9:39
Ten je moooooooooooc povedenej, moc se mě líbí.... super
Zrušený účet
(upraveno)
19. 10. 2008, 8:52
Marci, dort je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasný, nádherný, luxusní. Fakt se Ti moc moc moc povedl.
Bára D.
(upraveno)
19. 10. 2008, 8:35
To je nádhera, krásné barvičky, které ladí . Dort je úžasný a hezky udělaný
Zrušený účet
(upraveno)
19. 10. 2008, 0:23
Tedy Marcelo je skvělý. Růže máš naprosto dokonalý.
rybickarybka
(upraveno)
19. 10. 2008, 1:23
@
DIKY
helulka
(upraveno)
19. 10. 2008, 0:15
No ten je prostě božíííí A růžičky máš naprosto dokonalé- zítra si to nastuduji,teď jdu chrupat . Jaká je ta potahovka chuťově?
Zrušený účet
(upraveno)
19. 10. 2008, 0:26
@helulka
Helen!!! Ty jsi byla na srazu a neochutnala jsi všechny hmoty? Jak je to možný? Já jsem s Olgou vyčenžovala kousek White Icingu za kousek K2. Chuťově je dobrá. Tedy mě chutná, ale už se těším na extra jemný tombolový pravý marcipán. Snad něco zbyde na modelaci.
Init
(upraveno)
19. 10. 2008, 1:26
@
Ježíš holky, co tady děláte? Já dorazila teprve teď, je fakt, že do HK je to přece jen o kus dál. Ta K2 je na chuť překvapivě dobrá, tak uvidím, co z ní půjde, ještě jsem nic nedělala, na figurky to nebude, je měkká, ale na potah nebo kytičky - uvidím. A nesmím zapomenout na dortík, já ty růže prostě asi nebudu nikdy tak pěkně umět, jsou skvělé
rybickarybka
(upraveno)
19. 10. 2008, 8:43
@Init
zkus to podle navodu v odkazu. sice zkousim ruzna vylepseni, ale uz v tom postupu je popsany hezky "model" ruzicky.
rybickarybka
(upraveno)
19. 10. 2008, 1:22
@
Holky, ja dnes mela namisto srazu domaci workshop, pekla jsem dort bez kousku marcipanu, soro sama hvezdicka kremem, malem mi nevysel... K chutim potahovek je pro mne nejhorsi K2, mi prijde moc umela. Nejlepsi je pravy marcipan, ale nesmi ho byt moc. Pak falesny mlecny a pak hned Pasta Dama spolu s White Icingem - u tech se nemuzu rozhodnout, ktera je lepsi, mozna Pasta Dama, je malinko mandlova. A mam ted poprve novou Pastu Damu Dekor, je lepsi na modelovani, je pevnejsi, ale podle mne v ni neni zadna mandlova prichut. Teprve kus za nim je K2. Nemela jsem hmoty od Wiltona, tak neposoudim a tezko se mi zarazuje MMF, uz jsem ji dyl nedelala, ale je dobra. Vyhodou je, ze si ji ochutim jak chci.
Zrušený účet
(upraveno)
19. 10. 2008, 0:05
Marcelo, ten dort vypadá úžasně, růžičky jsou překrásné!!! Tu hmotu Dama neznám, pracuje se s ní asi dobře, když máte ty růžičky tak dokonalé tvarem i barvou a ten potah taky...
rybickarybka
(upraveno)
19. 10. 2008, 0:06
@
Pasta Dama je prakticky jako K2 nebo White Icing. Vsecko na jedno brdo jen jiny nazev od jineho vyrobce. A diky za pochvalu!